2 200 takk til deg som leste dette

Jeg skulle bare si tusen takk til dem. Og nå er det du og 2241 andre som skal ha min varme takk.

langelinjer2

Da jeg skrev bloggposten håpet jeg inderlig at de som stilte opp for meg for en uke siden fikk lest den. Jeg hadde ikke drømt om at 32 000 personer skulle lese den, at den skulle få over 2240 facebooklikes, bli delt nærmere 200 ganger og bli kommentert av så mange.

Jeg når fotballfrue Caroline Berg Eriksen sånn opp til miniskjørtekanten når det gjelder leserantall med denne bloggposten, som var den tiende mest leste i Norge – i konkurranse med et antall rosablogger. Og jeg kan garanterer at jeg ikke har jukset i kommentarfeltet eller fotoshopet bildene 🙂

Omsorg virker

Aller først, tusen takk til deg som har lest den. Tusen takk til alle som har kommet med god-bedring-hilsener. De har tydeligvis virket, siden jeg bare på en uke er 90 prosent restituert 🙂

På tide med en takk

En hjertelig takk også til alle som har delt den, og til deg som kommer til å dele den. Siden dette åpenbart er noe som er aktuelt langt utenfor Molde sykehus’ mange vegger. Det finnes fantastiske mennesker i hele det norske helsevesenet, som gjør en eventyrlig innsats for oss som trenger det. Jeg sier det en gang til: Tusen takk til dere alle.

 

 

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 1. februar 2015, in Min mening and tagged , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: