Fotballmuseet legges ned

Fredagen før cupfinalen er din siste sjanse til å besøke Norsk Fotballmuseum.

IMG_1480_2
Det er ikke bare norske fotballklubber som opplever publikumssvikt. Også fotballmuseet på Ullevaal stadion sliter med besøkstallet. Dette er årsaken til at dagens drift endres.

Fotballmuseet, som åpent besøksmuseum, skal stenges fredag 22. november.

Dette skriver Fotballforbundet på sine nettsider:

Fotballmuseet har hatt utfordringer med å gå rundt økonomisk. Med dagens modell har ikke museet fått til den nødvendige utvikling i antall besøkende. Endring av konseptet var derfor nødvendig, og fotballmuseet flytter ut av sine nåværende lokaler.

Fortsatt omvisninger

Selv om dagens fotballmuseum forsvinner blir tilbudet med omvisninger for fotballag, skoleklasser, familier og andre grupper videreført. Besøkende får prøvesitte kongetribunen, inspisere garderobene, se historiske gjenstander og bilder, samt få et innblikk i historien til nasjonalarenaen. Sentrale og viktige museumsgjenstander stilles ut på ulike steder på stadion og vil inngå som en del av en utvidet og forbedret stadionomvisning.

Super-fredag

22.november er siste mulighet for omvisning på Fotballmuseet og Ullevaal Stadion i år. Det blir utvidet åpningstid med stadionomvisning hver halvtime frem til kl. 18.30, og det er ventet mange besøkende i forbindelse med cupfinalehelgen som avslutter den norske fotballsesongen.

Er du interessert i å besøke museet denne dagen, møt opp i Fotballshop og bli med på en spennende tur på innsiden av Nasjonalarenaen. Dette er siste mulighet for å oppleve Fotballmuseet i sin nåværende form, skriver Fotballforbundet på disse nettsidene.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 14. november 2013, in Fotball, Sport, Tippeliga, Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: