Ryanair med eget ståplass-område i kabinen

Opptil 50 passasjerer per flyvning kan stå på flyturen for bare kr. 18 dersom man oppnår sikkerhetsgodkjennelse

Her er pressemeldingen fra Ryanair idag:

Ryanair, «verdens favoritt flyselskap», bekrefter i dag at de har fått myndighetenes godkjennelse til å fly en serie på 100 prøve flyvninger i april og mai, der 5 seterader vil bli fjernet for å tillate at opptil 50 passasjerer kan stå på flyvninger som varer i 1 time, til en billettpris på bare kr.18 for hver stående passasjer.  Ryanair vil nå fjerne de siste 5 radene fra 2 av deres 25 Stansted baserte fly, for å kunne tilbyr 50 ståplasser i en serie på 100 test- flyvninger over de neste 2 månedene til/ fra London Stansted.

Øker antallet. Dersom de 100 testflyvningene med eget ståplass- område i kabinen er vellykket vil Ryanair søke regulert godkjennelse for å ha ståplass- områder i samtlige av  Ryanair’s 300 flymaskiner. Prisen på bare kr18  for hver ståplass vil selvfølgelig også gjelde utover testperioden. Ryanair’s 18 kroners billett for ståplass vil bli lagt ut for salg i morgen 2. april 2012 på http://www.ryanair.com

Ryanair’s Stephen McNamara sier i en kommentar:

«Etter mange måneder med lobby virksomhet, er Ryanair veldig glad for at man får starte å teste et lite ståplass- område i kabinen på de 100 flyvningene fra Stansted i april og mai 2012. Ståplass billettprisen på kr 18  vil være i salg på http://www.ryanair.com  fra midnatt (kl. 24.00), i morgen mandag 2 .april2012. Ryanair har stor tiltro til at de 100  testflyvningene vil gi gode resultater og at det vil føre til at ståplass- område i kabinen og ståplass- prisen på 18 kroner vil bli utvidet til å gjelde alle Ryanair’s 300 flymaskiner denne sommeren.»

—-

PS: Fjorårets aprilspøk fra Ryanair var at barn ville bli nektet adgang på en del flyvninger, for å gjøre det mer trivelig for voksne.:-) Ha en fortsatt strålende søndag, folkens, hilsen Odd Roar.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 1. april 2012, in flyreiser and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: