Ekstraservice – nei, det er ikke hos Elkjøp

Du tror det ikke før du ser det: Idag opplevde vi en Elkjøpekspeditør som kom løpende mot oss i butikken.

Men det var dessverre ikke for å hjelpe, men for å jage.

Tips til de som jobber som Elkjøp (i dette tilfelle i Molde, men det er til alle dere andre også): Selv om butikken stenger klokken 20.00, så betyr det ikke at du skal jage ut kunder fra kl 20.00:30

Nei, det betyr at kunden har planer om å legge igjen penger i butikken. Og de pengene brukes til å betale lønn til deg og kollegene dine.

Case:

Scene 1: Jeg og min sønn kom inn i butikken like før stengetid. Veldig nær stengetid. Men, butikken var fortsatt åpen. Varen var i sikte, vi var målbevisste og handelen skulle vært unnagjort på et par min. Men, bak oss kommer ekspeditøren løpende.

Ekspeditør 1: -Hei, hva skal dere?

Jeg: -Eeeh, til spillavdelingen.

E 1:-Hva skal dere ha?

Jeg: -Et spill, men vi husker ikke navnet.

E1 -Det er stengt. Butikken er stengt.

 

Scene 2:   ….her kommer ekspeditør 2 ilende til, henvender seg til ekspeditør 1 (som om vi hadde blitt usynlige)

E 2:-Hva skal de ha?

E 1: – De vet ikke?

Jeg: -Jo, jeg vet at kundeservice er en dyd. Men det er kundeservice jeg vil ha…!

Scene 3:

Vi forlater butikken.

Og: tviler på om jeg noen sinne kommer tilbake. Når sant skal sies har ikke service i butikken vært mye å skryte av tidligere heller, men nåde har fått gå for rett. Inntil idag. Nå skal markedsmakt omsettes i handling. Ganske fint, egentlig.

Til eierne/butikksjefen: Dersom de ansatte har vært på kundepleiekurs så må dere kreve pengene tilbake. Dere er blitt lurt.

Dersom de ikke har vært på kundepleiekurs, send dem dit fortest mulig. Det vil antageligvis være dumt (for dere) om der mister enda flere kunder. Og det kommer garantert til å skje dersom dere har ansatte som er livredde for å måtte jobbe fem eller ti minutter ekstra.

I morra tar jeg en tur til en av konkurrentene for å handle spill. Og: lørdag skal vi ut å kjøpe speilreflekskamera med tilbehør.

Hos Elkjøp? Niks.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 10. november 2011, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

 1. Hei Odd Roar, flott at du gir en ærlig og oppriktige mening om din opplevelse hos oss. Det er slike tilbakemeldinger som gjør at vi kan utvikle oss videre, til å bli de beste kundebehandlerene.
  Beklager på det sterkeste at du ble skysset ut av butikken og at din sønn ikke fikk det han ville kjøpe der og da. Dette er eg oppriktig ikke stolt over og slik skal det ikke være. Eg vil umiddelbart ta tak i dette.

  Send meg adressen din på min mail ( varehussjef.molde@elkjop.no ) så skal eg sende en elektrisk scooter til din sønn som plaster på såret.

  Igjen beklager så mye !

  Mvh
  Øystein Haugan
  Varehussjef
  Elkjøp SM Molde

 2. Hei og takk for hyggelig tilbakemelding. Proffesjonelt, og etter min mening smart, å svare på åpent nettforum i disse sosiale-medier-tider.
  Foreløpig leder du/ledelse 1-0 i god service i Varehuset i Molde. Gleder meg til det blir 1-1 mellom ledelsen og de ansatte. Da har du fått løftet kvaliteten i butikken 🙂 Og: det blir garantert mye morsommere å jobbe hos dere også. Lykke til.

  Mvh

  Odd Roar Lange

 3. Hei og takk for hyggelig tilbakemelding. Proffesjonelt, og etter min mening smart, å svare på åpent nettforum i disse sosiale-medier-tider.
  Foreløpig leder du/ledelse 1-0 i god service i Varehuset i Molde. Gleder meg til det blir 1-1 mellom ledelsen og de ansatte. Da har du fått løftet kvaliteten i butikken Og: det blir garantert mye morsommere å jobbe hos dere også. Lykke til.

  +1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: