Aalesundtap redder Moldejubel og gulltrøyer

Serievinner Molde Fotballklubb har solgt ut alle sine 200 gulldrakter. Nå trenger de cuptap for Aalesund for å skaffe seg 250 nye til gullfesten 19. november.

Gulldrakter, som dette, er blitt ettertraktet vare i "blå-hvite" Molde. Foto: Odd Roar Lange

Alle de 200 gullfargede draktene ble solgt ut i løpet av de to første salgsdagene. Nå er det tomt. Og i følge klubbens nettside kommer ikke nye forsyninger før rundt den 10. desember.

Men, den enes ulykke kan fra tid til annen bli den andres lykke. Og slik blir det dersom Aalesunds Fotballklubb taper søndagens cupfinale mot Brann. Da får de nemlig ikke bruk for sine 250 gulldrakter, som er like Moldes gulldrakter. De to klubbene har laget like drakter til ekstra ivrige fans.

Aalesundsdraktene ankommer i så fall Molde like over helga. Og da blir det en ekstrasjanse for dem som vi sikre seg en gulldrakt til den store gullfesten i Akerhallen 19. november.

Muligens vil en ubrukt Aalesundsgulldrakt være ekstra ettertraktet, ettersom det var nettopp Aalesund som slo Molde i cupfinalen 2009.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 1. november 2011, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. våkent – av en tidligere se&hør reporter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. Nei og nei, klart vi skal heie på Aalesund, ka e detta for nokka tull? The double til Møre og Romsdal! Oppfordrer alle romsdalinger og nordmøringer til å heie på laget fra sunnmøre! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: