Ryanairpassasjerer vil se flyvertinnene nakne

Og det gir penger til veldedighet. Men de fleste av oss vil heller ha bedre service…

Det er få flyselskap som finner på flere elleville sprell for å skaffe seg PR enn Ryanair. Enten de krangler med fagforeninger, med Forbrukerrådet, eller med sinte passasjerer.

Flyselskapet har i tre år fått kabinansatte til å kle av seg og bli avbildet i kalendere. Disse kalenderne selges og inntektene går til veldedige formål.

Her er pressemeldingen fra Ryanair angående 2012-kalenderen.

«Ryanair har nå begynt letingen etter en veldedighetspartner som skal motta opptil 800.000 kroner. Pengene vil komme fra salget av Ryanairs 2012 versjon av den verdenskjente Ryanair-kalenderen med bilder av lettkledde kabinansatte.

Med fortjenesten fra årets kalender vil Ryanairs sexy kabinansatte ha samlet inn rundt 4 millioner kroner på bare fem år. Veldedigheter som er interessert i å motta opptil 800.000 kroner fra årets kalender bes sende en Powerpointpresentasjon (maks 10 slides) hvor de forklarer hvorfor de bør velges som veldedighetspartner, samt hvordan de vil bruke pengene. Presentasjonen skal sendes til ryanaircharitycalendar@ryanair.com før midnatt, søndag 25 september.

– Ryanairs fantastiske kabinansatte er nok en gang glade for å strippe for veldedighet. Siden vi lanserte den første kalenderen i 2008, har våre kabinansatte samlet inn over 3 millioner kroner til gode formål, blant annet Angel Quest, Dublin Simon Community, KIDS og De Tafel. I år håper vi at salget vil generere opp mot 800.000 kroner for et nytt verdig formål. Veldedighetsorganisasjoner som ønsker å motta inntektene fra årets Ryanair Cabin Crew Charity Calendar kan sende en epost til ryanaircharitycalendar@ryanair.com der de forklarer hvordan de vil benytte 800.000 kroner for å forbedre livene til de som trenger det mest. Søknaden må være inne før 25. september, sier pressesjef i Ryanair, Stephen McNamara.»

 PS: Ryanairs 2011-kalender var tilgjengelig for 80 kroner på www.ryanair.com og om bord i flyene, mens innspillingsvideoen kan sees på http://www.youtube.com.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 24. august 2011, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: