Molde FK jakter skalpen på Liverpool og Barcelona

Molde Fotballklubbs lovende spillere skal ut i storturnering i høst. Og Liverpool er et av lagene som kan gjeste Aker stadion.

Både Inter Milan, Barcelona, Manchester City og Tottenham er med i turneringen for 19-årslagene. De kan bli knallbra underholdning på Røkkeløkka.

Her er presseinformasjonen som ble sendt ut fra Molde FK idag:

Molde Fotballklubb kan i dag bekrefte at vårt G19 lag i høst får mulighet til å kjempe mot noen av Europas aller beste klubber i en turnering lik Champions League formatet. Seksten av Europas Toppklubber inkludert bl.a. Liverpool, Barcelona og Inter Milan har bekreftet sin deltakelse i en utfordrende og spennende seks måneders internasjonal konkurranse for Europas beste unge fotballspillere. Nextgen serien vil starte i august og er starten for en spennende tid for unge spillere i Molde Fotballklubb

Turneringen er satt i gang av firmaet Cycad som er etablert av Mark Warburton, en ex-profesjonell fotballspiller og tidligere Watford Academy Manager og Justin Andrews – en ledende media person og TV-produsent med mange års erfaring med fotballklubber rundt om i verden.

Turneringen er med godkjenning fra UEFA og FA, etablert for å hjelpe Europas beste U19-spillere med overgangen fra lovende unge spillere til etablerte første lagsspillere.

A39G0621.jpg
Manager i Molde Fotballklubb Ole Gunnar Solskjær uttaler at han er meget glad for at klubben og våre unge spillere får mulighet til å delta i denne turneringen. Det er en fantastisk utviklingsarena, der de får testet seg mot de beste spillerne i Europa og det er i tråd med klubbens langsiktige utviklingsplan.

Are Lervik
Daglig leder for AkerAkademiet Are Lervik er også meget fornøyd for denne muligheten. Molde Fotballklubb har opplevd mye innen Norsk Toppfotball, men dette er en annerledes mulighet, ikke bare for klubben og spillerne, men også for publikum og samarbeidspartnere. Vi har stor tro på at vi i tillegg til å gjøre en god sportslig innsats vil gjøre dette arrangementet til en fantastisk opplevelse for alle parter. Jeg vil samtidig takke Ole Gunnar Solskjær og Richard Hartis som har vært klubbens representanter opp mot arrangøren, sier Lervik.

De 16 deltakende klubber vil bli satt opp i puljer med 4 lag, der det blir seriespill med hjemme- og bortekamper. De 2 beste lagene fra hver pulje vil til slutt møtes i turneringsspill i januar der Nextgen seriens vinner blir kåret. Fordelingen av puljene og kamper er foreløpig ikke fastsatt, men følgende klubber i tillegg til Molde FK skal delta:
Barcelona, Inter Milan, Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur, Aston Villa, Marseille, Sporting Lisboa, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Celtic, FC Basel, Fenerbahce og Rosenborg.

Turneringens hjemmeside finner dere her: www.nextgenseries.com

 

 

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 2. juni 2011, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: