Kommer fotballsupporterne når du trenger dem som mest?

Du har kanskje sett dem, medlemmene av Klanen når aldersbestemte lag spiller i Norway Cup. Da heies det, jubles det, klappes og vinkes det fra klansmedlemmer som stiller opp for å hylle sine unge. Klarer Tornekrattet det samme?

En fantastisk oppmuntring. Og et kontrastrikt bilde, der tatoverte muskelemenn fra Klanen, i blått og rødt, står på Ekebergsletta og  jubler for 10-åringer som spiller mot eksempelvis Gran, Sørskogbygda eller Harare United.

I helgen arrangerer Molde FK sin jubileumsturnering på Årølia kunstgressbane i Molde. Her spiller mange av arrangørklubbens lag. Og det er ingen tvil: det er stor stas for lagene fra distriktslagene i fylket å slå lagene fra storebrorklubben. Derfor er det godt for hjemmelaget med all ekstrastøtten de kan få.

I klasse Minigutt 2001 er det flere kamper med «dobbel bunn» i dag. Og her trengs muskelkraft og stemmekraft fra Tornekrattet.

Klokka 14.20 møter Molde4 morgendagens cupmotstander Eidsvåg. Forkampen på Bane B på Årølia kunstgress bør overværes av supporterkledde Tornekrattmedlemmer. For å hjelpe sine egne til en symbolrik seier mot bruntrøyene fra Eidsvåg.

Tornekrattet på "jobb":-) Foto: Odd Roar Lange

Og klokka 15.00 er det Ole Gunnar Solsjærs moderklubb Clausenenga som får møte Molde4. Denne gangen på bane A.

Klarer Tornekrattet å mobilisere en gjeng fotballentusiaster til disse kampene? Det hadde vært knallbra.

Klanen har i dag  Norges best organiserte supportergjeng. Og miniklanen fungerer som ei kule. Jeg tipper at Molde FK og Tornekrattet kan bli like god på dette – om de vil.

En kjapp mobilisering i formiddagenstimene idag – og Tornekrattet kommer til å få mange store stjerne i margen – og sikkert en del nye medlemmer også.

Og bilder og rapport fra dagens innsats fra Tornekrattet kommer selvsagt.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 30. april 2011, in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: