Men hvor ble det av tilhengerne?

Aalesund og Molde FK spilte siste treningskamp foran årets seriestart lørdag kveld. En generalprøve for begge lag, og strengt tatt burde det vært det for Moldes supporterklan, Tornekrattet også. Siden Aalesunds Fotballklubb er en av Moldes «erkemotstandere». Og fordi supporterne er lagets 12. spiller.

 

Fra Aalesund - Molde på Colorline stadion i kveld. Foto: Odd Roar Lange

Fredag kveld møtte spillerne opp for å kaste glans over Tornekrattets fest på Bar Alex i Molde. Strengt tatt en smule i mot nytrener Ole Gunnar Solskjærs filosofi om seine spillerkvelder på byen. Lagets spillere ble presentert for Tornekrattet. Og sesongen kan starte.

Ingen gjengjeldelse: I dag skulle det naturligvis vært pay-back-time. En selvfølge at Tornekratten mønstret tungt og erobret tribunene på Colorline stadion. I stedet måtte en lete for å finne blå-hvite på tribunene. Og lydmessig var det helt dødt fra den kanten. At kampen ble sendt på TV2 sport er ingen unnskyldning for å bli hjemme i Molde en lørdagskveld.

Tornekrattet har ved flere anledninger slått seg på brystet og roset seg selv over god oppførsel og stor stemning. I dag var det pinlig.

Da Ole Gunnar Solskjær møtte fansen første gangen i desember ga han dem utfordringen: Lag en sang til hver av spillerne på laget.

Den utfordringen har de sikkert tatt. Og da hadde det vært på tide å testet dem ut i en kamp der omtrent hele stallen var på banen.

PS: Kampen på banen endte 2-2. På tribunen endte den 0-0 for også Stormen var stille idag.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 12. mars 2011, in Fotball, Molde Fotballklubb, Solskjær, Sport and tagged , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: