Nakenkalender for Ryanair flyr unna

Ryanair-kundene vil gjerne se flyvertinnene nakne. Men de fleste dropper å betale for det. 3000 kalendere med lettkledde Ryanairansatte er solgt, men mange, mange flere vil se dem gratis på youtube.


130 000 personer har sett filmen som viser opptakene fra fotoseansen til kalenderen. Salget kan i følge Ryanair generere opptil 800.000 kroner til veldedighet. Kalenderen består av 12 såkalte Ryanair-”hotties”, mens innspillingsvideoen gir et innblikk i hva som foregikk ”behind the scenes” under fotoopptaket i Fuerteventura.

Ryanairs 2011-kalender er tilgjengelig for 80 kroner på www.ryanair.com og om bord i flyene, mens innspillingsvideoen kan sees på http://www.youtube.com.

– Ryanairs kabinansatte er i skyene etter at over 130.000 fans har sett jentene kose seg på fotoopptak i Fuerteventura. Nok en gang har interessen rundt, og støtten for Ryanairs Cabin Crew Charity Calendar vært fantastisk, sier informasjonssjef i Ryanair, Stephen McNamara.

– Vi anbefaler alle å få tak i en kopi enten det er til seg selv, eller til en person man tror vil ha glede av å se nydelige piker med nydelige smil hver dag i 2011, fortsetter han.

Tja, så spørs det om det ikke finnes andre måter å støtte veldedighet på – uten å måtte kaste klærne…

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 18. november 2010, in bikinidamer, fly, flyreiser, Media, nakenkalender. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: