Magne Hoseth skifter klubb

Magne Hoseth skifter klubb og debuterer allerede idag med ny drakt. Kampene spilles i Trondheim.

Det er Gossen Futsal som har fått Magne Hoseth med på laget. Og i dagens førstedivisjonskamp i Nidarø Arena er 2 stk Hoseth på plass. Magne og broren Jan Erik.
Mens tidligere Moldetrener, Kjell Jonevret, var restriktiv i forhold til å tillate spillerne andre aktiviteter enn fotball, grunnet faren for skader, har Magne Hoseth fått Molde FKs tillatelse til futsalspilling så lenge det ikke kolliderer med oppgaver i MFK.
I helgen spiller Hoseth tre kamper for Gossen futsal. Det er ti lag i førstedivisj0n og de fem beste lagene i serien får spille om opprykk.
Her er ekspertenes analyse av årets Gossen Futsal-lag:

Gossen er ligaens mest samspilte lag, som har spilt sammen i over 10år. Hadde i fjor med seg gamle ringrever som Trond Andersen, Thomas Mork og Stig Arild Råket. I dag melder de at Magne Hoseth er klar for Gossen. Er det virkelig sant? De sliter dog med å ha med de samme til hver gang, ikke så rart siden de må reise langt til hver helg. Har gjort noen interessante signeringer i form av Bjørgans desidert beste spiller, David Monkan. Også Averøykameratene (3.div) sin toppscorer (34mål) Christoffer Folland er signert. Dette er spillere som kan gi Gossen individuelle ferdigheter å spille på, utenom deres gode taktiske og samspilte trekk. Vi mener uansett at de 3 lagene ovenfor har bedre spillere i det lange løp, og derfor blir for tøffe for Gossen.
Nøkkelspiller: Magne Hoseth. Dersom Hoseth er med Gossen i hele vinter, vil 4.plass være et bomtips for sesongen. Men ser ikke for oss han ha tid så mange som 5 helger.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 13. november 2010, in Fotball, Molde Fotballklubb, Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: