Gratis fotballkaffe – men bare til arbeidsledige og skoleskulkere

Molde FK vil reise seg fra siste dagers omganger med rundjuling fra tilhengerne sine. Det gjør de med en kopp gratis kaffe.

På klubbens hjemmeside inviteres alle til å være med på dagens trening klokka 9.30. Og det deles ut gratis kaffe. prisverdig tiltak. Men tror de at tilhengerskaren består av bare skoleskulkere, arbeidsledige og hjemmeværende?

Vil klubben gjenreise tilliten så bør de ta noen andre og enda tydeligere strategiske valg. (I tillegg til å vinne noen kamer :-)) Informasjonen fra klubben må til en hver til hver korrekt og troverdig, og jeg tror det hadde vært svært populært med et kaffemøte mellom Rösler/Halle og fansen. På kveldstid.

Molde har de siste årene jobbet mye med å rive barrierene mellom administrasjon/spillere og publikum. Og har langt på vei lykkes. Men de siste tre dagene har de opplevd tillitsknekk. Og denne må gjenskapes fort. Rösler er en energisk og pratevillig kar. Og så lenge klubben betaler lønna hans er det enkelt å si at han skal stille på et slikt oppdrag. Jeg er ganske sikker på at det er helt OK for den nye trenerduoen.

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 1. september 2010, in Fotball, Media. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: