Stavrum vurderte å kuppe trenerjobben i Molde

-Jeg vurderte å snappe trenerjobben i Molde foran ansiktet på Uwe Rösler. Men jeg tok for lang tenkepause – og da jeg kom ut fra toalettet var det for sent.

Denne betroelsen kom Arild Stavrum med i Molde i kveld. Under forfatterkvelden på Sportsklubben 1911 fortalte Stavrum – som selv ble sparket fra Molde FK – om hva som skjedde da han ankom Molde Lufthavn Årø i dag tidlig.

Lur, men dessverre ikke rask nok. Foto: Odd Roar Lange

-Der så jeg hele Moldeledelsen stå oppstilt for å ta i mot Uwe Rösler og Gunnar Halle. Jeg måtte en tur innom toalettet på flyplassen og her tenkte jeg hva pokker jeg skulle gjøre:

-Klatre ut gjennom vinduet og forsvinne, bli der inne til alle hadde forsvunnet, eller kanskje noe annet. Da kom jeg på at jeg burde gå ut fort, gå med raske skritt mot moldedirektør Tarje Nordstrand Jacobsen og strekke frem hånda å si:

-Tusen takk for at jeg får en ny sjanse!

-Det hadde vært morsomt å se ansiktene deres da, sier Stavrum.

Men både han og vi ble snytt for den gode finalen. For da han om sider kom seg ut fra toalettet hadde planen havarert. Rösler, Halle og resten av gjengen hadde satt seg i bilene og kjørt mot sentrum.

Det spørs om det i det hele tatt hadde skapt noe bry for Moldeledelsen. De hadde bare sagt til media at Stavrum hadde hele styrets fulle tillit – og så hadde de sparket ham i morra tidlig…

Reklamer

About Odd Roar Lange

Odd Roar Lange er prisbelønnet blogger, journalist, forfatter og foreleser. www.thetravelinspector.no har reiselivsstoff fra utlandet. For reiser i Norge: Følg reisebloggen www.toppenavnorge.no

Posted on 31. august 2010, in Fotball, Media, Sport. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Artig blogg. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: